Creix la demanda d’apartaments turístics a la Comunitat Valenciana

El sector preveu una ocupació del 80% al juliol i l’agost i de vora el 60% al juny i al setembre

Creix la demanda d’apartaments turístics a la Comunitat Valenciana

Després de la caiguda que s’ha registrat durant l’últim any a causa de les restriccions sanitàries i de mobilitat, torna a pujar la demanda d’apartaments turístics al País Valencià. Sobretot des que Pedro Sánchez va anunciar que no es prorrogaria l’estat d’alarma més enllà del 9 de maig, cosa que comporta la fi del confinament perimetral aquest mateix dia.

De fet, segons ha explicat el director de la immobiliària Orange Costa, Álex Segarra, les cases i els apartaments turístics són els allotjaments més demandats a la Comunitat Valenciana per a aquest estiu: arriben a duplicar el nombre de reserves que hi havia l’any passat en aquestes mateixes dates.

A més, la demanda d’informació és molt alta, ja que hi ha moltes famílies que fugen d'espais comuns amb altres hostes i que valoren poder compartir els allotjaments amb familiars i amistats. Això si, no moltes es materialitzen en reserva.

No obstant això, la directora comercial d’Ashotur, Yolanda González, ha indicat a À Punt Notícies que des del sector preveuen que la finalització de l'estat d'alarma marcarà un abans i un després en les reserves d'apartaments turístics al territori valencià per a l'estiu.

A hores d'ara, la majoria de reserves provenen de dins del País Valencià i sumant-hi també la demanda estatal, les associacions turístiques preveuen una ocupació superior al 80% al juliol i l’agost, i al voltant del 60% al juny i al setembre. Xifres que els permeten preveure una bona temporada estival.

També et pot interessar