Alacant acollirà un congrés sobre Intel·ligència Artificial

La jornada concentrarà les empreses més innovadores del món.

Alacant acollirà un congrés sobre Intel·ligència Artificial

Alacant acollirà el primer Congrés Internacional d'Intel·ligència Artificial. Hi acudeixen les empreses més innovadores, institucions com el CSIC o Nacions Unides i també ponents com el creador de l'assistent de veu d'Apple anomenat SIRI i l'experta en interfícies intel·ligents, Jéssica Cauchard, a més de representants d'Amazon, IBM i AlicanTEC.

Durant la jornada, que serà divendres a l'Auditori de la Diputació, s'analitzarà l'impacte social, empresarial, jurídic i ètic de la intel·ligència artificial. Es preveu congregar més de 1.200 assistents i en els pròxims dies es presentaran els detalls del programa, així com el quadre de ponents i els temes que s'abordaran en aquesta trobada internacional.

El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, ha destacat que aquest tipus d'actes "catalitzen i atrauen empreses, start-ups, talent, idees, oportunitats i coneixement, que generen valor, riquesa i benestar a la societat, per la qual cosa el govern provincial no pot més que recolzar-los".

També et pot interessar