'L'assassinat de la casa encantada'

Júlia i Gilbert

Júlia i Gilbert

Júlia és una xiqueta curiosa i aventurera, i Gilbert, el seu millor amic, un monstre taronja revoltós i fartó.
Catacric, catacrac

Catacric, catacrac

Una sèrie per a gaudir de les històries de la nostra tradició oral. Bussejaràs en el temps, coneixeràs costums perduts i viatjaràs pel territori valencià.
Trip i Troop

Trip i Troop

Si vols aprendre a conéixer els animals i les seues característiques d'una manera senzilla i entretinguda, Trip i Troop és la teua sèrie!
Doraemon

Doraemon

Nobita és un xiquet de quart curs. Un dia, un estrany ésser ix del seu escriptori, un robot amb forma de gat blau sense orelles que es diu Doraemon.
Els Bíters

Els Bíters

Els Bíters són éssers binaris i gens ordinaris que habiten a l’interior de totes les tauletes digitals. Amb ells viuràs aventures elèctriques.
Hamtaro

Hamtaro

Laura té una xicoteta mascota molt especial que es diu Hamtaro. És un ratolí daurat amb molta curiositat que espera ser l'ajudant secret de Laura.
Els meus monstres i jo

Els meus monstres i jo

Salomó viu amb la seua família en un tranquil barri residencial... O això és el que sembla. Cada nit, estranys sorolls i monstres envaeixen la seua habitació.
Calcetins

Calcetins

Una sèrie divertida per a tota la família en la qual els protagonistes són personatges animats en 3D amb aspecte de calcetí. Preparats per a viure mil aventures?
Detectiu Conan

Detectiu Conan

Shinichi Kudo és un famós detectiu juvenil. Durant la investigació d'un cas, és segrestat i drogat amb una pastilla que en lloc de produir-li la mort, el converteix en un xiquet.
La Tricky Band

La Tricky Band

Una manera senzilla i entretinguda de conéixer els instruments musicals. Jugues amb nosaltres a endevinar de quin instrument es tracta?
Emily i Alexander

Emily i Alexander

Emily i Alexander decideixen emprendre un viatge al voltant del món. Durant aquest viatge, coneixeran famsoso inventors, compositors i artistes.
Bubble Bip

Bubble Bip

Bip s'escapa de la consola i es trasllada al món real. Amb ell i els seus amics aprendrem que la realitat pot ser més sorprenent que la vida en un videojoc.
Dani the Tiger

Dani the Tiger

Dani, un tigre de quatre anys, és el protagonista d'aquesta sèrie en què cada dia veurem com aprén una cosa diferent.
Hareport

Hareport

T'imagines que els animals pogueren volar? Els de Hareport sí que poden. I han creat un aeroport amb mostradors de facturació i pistes d'enlairament i aterratge.
Somiadors del temps

Somiadors del temps

Un grup d'aventurers que viatgen a través del temps exploraran l'Oest americà, volaran per l'espai sideral i fins i tot navegaran pel Carib dels pirates.
Futz

Futz

Coneix Futz, un personatge estrambòtic però estranyament atractiu. Aquest antiheroi icònic mai defuig d'entrar en acció quan se'l demana.
Xus, Bit i Roc

Xus, Bit i Roc

Xus, Bit i Roc són tres amics que tot i les seues diferències, aconseguiran junts tot allò que es proposen tant a classe com en el seu grup musical.