El dia en un minut | 19.11.2018

1 min.
12

50.000 estudiants de la Comunitat Valenciana sense classe per l’avís roig per pluges

Plou amb força i ho continuarà fent al llarg de tot el dia. A Torrevella, al Baix Segura ja han arreplegat 100 litres per metre quadrat i al mateix ritme avancen les precipitacions acumulades a la Ribera, a Algemesí també estan vora els 100 litres. Però demà canvia la dinàmica atmosfèrica radicalment: el vent girarà a llebeig, s’emportarà els núvols i farà que pugen les temperatures. 

Més de 50.000 estudiants de la Safor, la Ribera i la Canal de Navarrés es quedaran hui sense classe. 

Vaga dels funcionaris de justícia i de presons, i protesta dels transportistes autònoms

Els jutges, jutgesses i fiscals ixen per segona vegada enguany per a reclamar millores salarials i laborals, i major independència. A més. els funcionaris de presons comencen el tercer dia de vaga. 

Aquest matí els transportistes del port de València també protesten amb una marxa lenta per les condicions en què desenvolupen el seu treball. 

Jutgen un dels membres de La Manada per furtar unes ulleres de sol i resistir-se a la detenció

Un dels membres de La Manada, Ángel Boza, torna a seure al banc dels acusats. El jutgen a Sevilla pel robatori d’unes ulleres de sol a l’agost en un centre comercial de la ciutat. Boza es va endur les ulleres, valorades en 150 euros, després d’arrancar el precinte de seguretat. Quan l’intentaven detindre a l’aparcament, va envestir els vigilants de seguretat amb el cotxe. Poc després el va arrestar una patrulla de la Policia Local de Sevilla. Li demanen 4 anys de presó pels delictes de robatori amb intimidació i violència i de lesions.

Primer punt de càrrega de vehicles elèctrics al polígon de Paterna

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, presenta el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics públic del Parc Tecnològic de València.

Informatius complets

Més

L'oratge

Més

Entrevistes

Més

Llengua de signes

Més

Especials

Més

Continguts