El dia en un minut | 16.11.2018

1 min.
12

La intensa pluja inunda part d'Alzira

L'episodi de pluges torrencials s'ha concentrat aquest divendres de matinada a la comarca de la Safor, i especialment en les últimes hores, a la Ribera. A Alzira, la situació és especialment complicada,ja que s'han acumulat 176 l/m² en menys de 12 hores. La màxima intensitat s'ha produït entre les 2:00 i les 3:30 hores, amb 102,8 l/m². La zona de les Basses és la més afectada en aquests moments.

Es debat la llei d'acompanyament dels pressupostos de la Generalitat

Les Corts comencen el debat de la llei d'acompanyament dels pressupostos de la Generalitat. Una de les mesures que s'han inclòs en el text són les bonificacions fiscals per als propietaris d'immobles que es destinen al lloguer. Això sí, sempre que els preus estiguen dins dels màxims que establirà la Conselleria d'Habitatge.

Comença la campanya electoral a Andalusia

Aquest divendres comença la campanya electoral per a presidir la Junta d’Andalusia, unes eleccions clau per a les pròximes eleccions a l’estat espanyol. Els candidats a la presidència són: pel PSOE, Susana Díaz; del PP, Juanma Moreno; d’Endavant Andalusia, Teresa Rodríguez; i per Ciutadans, Juan Marín.

Hui s'inaugura el centre d'art d'Alcoi, CADA, subseu de l'IVAM 

  • El Centre d'Art d'Alcoi (CADA) reobri les seues portes aquest divendres set anys després del tancament, reconvertit en una seu de l'institut Valencià d'Art Modern (IVAM) i amb l'objectiu de convertir-se en una referència de l'art contemporani. 

Informatius complets

Més

L'oratge

Més

Entrevistes

Més

Llengua de signes

Més

Especials

Més

Continguts