El dia en un minut | 14.11.2018

1 min.
12

El text elimina un dels principals entrebancs en les negociacions: no hi haurà duana entre Irlanda del Nord -que pertany al Regne Unit- i la República d'Irlanda. L'acord ha de passar el filtre del Parlament britànic, que haurà de pronunciar-se. 

Sota el lema "fora el masclisme de les aules", els sindicats d'estudiants reinvindiquen una assignatura d'educació sexual inclusiva a primària, secundària i batxillerat. Ací se sumen a la vaga la Coordinadora Estatal de Pensionistes de València i els iaioflautes de València. Hi ha convocades manifestacions a tot Espanya.

  • Simulacre de terratrémol a Torrevella 

Torrevella serà aquest dimecres l'escenari d'un simulacre de terratrémol. Hi participaran més de 25 organismes i quasi 800 persones coordinades per l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències. 

Aquest dimecres se celebra el Dia Mundial de la Diabetis. Es calcula que, només a la Comunitat Valenciana, aquesta malaltia la pateix el 8% de la població, amb 402.742 afectats, dels quals 18.000 tenen diabetis mellitus tipus 1 i la resta tipus 2.

Informatius complets

Més

L'oratge

Més

Entrevistes

Més

Llengua de signes

Més

Especials

Més

Continguts