Les exaltacions de les falleres major i infantil es retransmeten per À Punt

Divendres a partir de les 22:00 hores i dissabte a partir de les 17:10 hores en directe per la televisió de les Falles

Exaltacions per À Punt
Les exaltacions per À Punt / Departament de Comunicació
26 de gener 2023 - 09:24

El calendari cap a les Falles 2023 continua aquest cap de setmana a la ciutat de València amb les exaltacions de les falleres major i infantil i la televisió pública estarà al seu costat. Divendres i dissabte per À Punt es podran seguir en directe tots els detalls de les gales d’exaltació de les màximes representants de la esta gran.

El divendres 27 de gener, a partir de les 22:00 hores des del Palau de Congressos de València es podrà seguir la gala de l’exaltació de la fallera major de València 2023 Laura Mengó Hernández i la seua cort d’honor.

El dissabte 28 de gener, a partir de les 17:10 hores serà el torn de la fallera major infantil de València, Paula Nieto Medina i la seua cort d’honor. De nou, des del Palau de Congressos de València les espectadores i els espectadors d’À Punt podran seguir tots els detalls, des del moment que es desvele el color dels seus espolins oficials Fallera Major de València triats per elles per al seu regnat fins a l’espectacle i els discursos dels seus respectius mantenidors.

Ferran Cano conduirà els dos dies les retransmissions, amb la col·laboració de Montse Català, cap de Cultura d'À Punt Notícies, i la reportera Amparo Caballero, que estarà al costat de l’escenari per a no perdre’ns cap detall d'aquesta cita fallera.

Montse Català i Ferran Cano ens conten tots els detalls de les exaltacions falleres
Montse Català i Ferran Cano ens conten tots els detalls de les exaltacions falleres

Encara es pot participar en els Premis À Punt amb les Falles

Les comissions de falla encara poden apuntar-se a la tercera edició dels Premis a les Falles i dels Premis La Colla a les Falles Infantils. Les bases estan publicades en el web (https://www.apuntmedia.es/falles/premis/). El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs conclourà a les 14:00 hores del 5 de març del 2023. Els Premis À Punt a les Falles tenen com a objecte guardonar amb motiu de la celebració de les Falles de l’any 2023, la falla (escena o ninot) que presente una millor crítica audiovisual.

També et pot interessar

stats