CF Intercity - CD Alcoià, per la televisió d’À Punt

L’Intercity i Alcoià s’enfronten diumenge a les 19:00 hores en ‘La finestra esportiva’ de la televisió d’À Punt Mèdia

L’Intercity necessita els tres punts que el traurien dels llocs de descens. Una victòria permetria l’Alcoià abastar la zona noble de la classificació del grup II de Primera RFEF

Els jugadors de l'Intercity (esquerra) i l'Alcoià (dreta) celebren un gol
Els jugadors de l'Intercity (esquerra) i l'Alcoià (dreta) celebren un gol

La finestra esportiva de la televisió d’À Punt es tornarà a obrir per a l’enfrontament entre els conjunts de l’Intercity d’Alacant i l’Esportiu Alcoià, un duel ple d'al·licients que serà retransmés diumenge de vesprada a partir de les 19:00 hores.

L’Intercity arriba a l’enfrontament després d’empatar a zero a la Nucia i sumar un punt encara insuficient per a eixir dels llocs de descens. Per això, els de Gustavo Siviero afronten el duel com una gran oportunitat per a sumar tres punts que els traguen definitivament de la part baixa de la classificació.

Amb un altre esperit es presentarà l’Alcoià a l’estadi Antonio Solana. Els de Vicente Parras venen d’empatar a tres a casa contra el filial de l’Athletic Club i són ben conscients que una victòria els espentaria a la zona de llocs de privilegi de la classificació del grup II de Primera RFEF.

La narració correrà a càrrec de Raül Pina, a qui acompanyarà en els comentaris tot un coneixedor del futbol valencià com ara Javier Subirats.

À Punt també retransmet l’eliminatòria europea entre el CBM Elx i el Valur

Una jugadora de l'Handbol Elx fa un llançament a porteria
Una jugadora de l'Handbol Elx fa un llançament a porteria

Però este cap de setmana la programació dedicada a l’esport en la televisió d’À Punt va més enllà del futbol.

Dissabte i diumenge a les 12:00 hores l’afició a l’handbol d’elit té una doble cita també en La finestra esportiva. L’Atticgo Handbol Elx afronta contra el Valur islandés l’eliminatòria d’anada i tornada de la tercera ronda de l’European Cup. El pas als octaus de final de la competició europea es resoldrà aquest cap de setmana, ja que els dos duels es jugaran al pavelló Esperanza Lag d’Elx per l’acord previ entre els clubs. Les jugadores de Joaquín Rocamora, que acaba d’ampliar el contracte dos anys més, volen continuar vives en la seua aventura europea.

L’oferta esportiva en la televisió d’À Punt aquest cap de setmana es completa amb el programa A córrer (dissabte a les 13:30 hores) en una versió més reduïda respecte del format habitual. El programa que presenta Xavi Blasco farà un programa temàtic especial que repassarà les millors imatges i històries de la Marató de València.

A més, la pilota tornarà a ser protagonista amb el programa Va de bo (dissabte, a les 17:30 hores), que retransmetrà des de Godelleta la final del Campionat Interpobles Gran Premi EDICOM de Galotxa.

D’aquesta forma, À Punt continua apostant per donar suport i donar visibilitat als esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats