‘Atrapa’m si pots’ dedica quatre especials a figures valencianes en horari de màxima audiència

La cantant Samantha Gilabert actuarà aquest dijous en el concurs dedicat a Nino Bravo per a interpretar la versió de ‘Mi tierra’ d’À Punt

L’espai d’humor ‘TàP Zaping’ canvia de dia i passa al prime time de divendres, després del Notícies nit.   

El programa inclourà l’actuació de Samantha amb la versió de Mi tierra de la campanya d’À Punt, “La veu de tots”.
El programa inclourà l’actuació de Samantha amb la versió de Mi tierra de la campanya d’À Punt, “La veu de tots”. / Departament de Comunicació
20 d'octubre 2021 - 11:50

Atrapa’m si pots prepara programes especials dedicats a la figura de tres valencians: Nino Bravo, Camilo Sesto i el cineasta Luis Garcia Berlanga. Els tres programes s’emetran els dijous en la televisió d’A Punt en prime time, a les 22:00 hores. Els diners recaptats dels premis aniran destinats a les associacions benèfiques valencianes que trien els concursants que guanyen.  

El primer concurs especial es podrà veure el 21 d’octubre i estarà dedicat al cantant d’Aielo de Malferit, Nino Bravo. El programa inclourà l’actuació de Samantha Gilabert amb la versió de Mi tierra de la campanya d’À Punt, “La veu de tots”, i un espectacle per a rememorar la figura del cantant valencià. Els concursants hauran de demostrar els seus coneixements de la vida, la carrera o les cançons de l’artista. Cada dijous s’estrenarà un dels concursos especials presentats per Carolina Ferre. Per a cada edició s’han preparat actuacions musicals, sorpreses i es descobriran vivències molt divertides de cadascun dels concursants que hi participen. Tots ells han superat un càsting que sol·licitava fans amb habilitats artístiques, coneixements o gust per les figures homenatjades.

L’any en què es compleixen els 100 anys del naixement de Luis García Berlanga, el cineasta serà una de les temàtiques especials del concurs Atrapa’m si pots, i per a aquesta ocasió s’ha preparat una ambientació especial molt berlanguiana al voltant de la trajectòria cinematogràfica del cineasta valencià. D’altra banda, l’Atrapa’m si pots especial Camilo Sesto rememora enguany també els 75 anys del seu naixement. El primer disc d’estudi del famós alcoià es va gravar el 1971, encara que es va llançar un any després.

Dijous passat es va emetre el primer especial dels quatre prime time de l’Atrapa’m si pots que va estar dedicat a L’Alqueria Blanca, en què van concursar els actors de la sèrie. El programa va aconseguir un 3,4% de share i 53.000 espectadors. Per últim, l’espai d’humor TàP Zaping canvia de dia i passa al prime time de divendres, després del Notícies nit.   

També et pot interessar

stats