Pòquer de Charlyn en el Llevant

Charlyn, la davantera del Llevant Unió Esportiva Femení, ha fet el seu primer pòquer de gols. Màxima golejadora de la lliga, la internacional mexicana ha estat molt inspirada i ha contribuït a un marcador històric: 0-6 contra l´Espanyol, un rival directe.

Charlyn, la davantera del Llevant Unió Esportiva Femení

Ressorgir del Llevant, i de manera contundent. A més, la seua estrela, Charlyn Corral, ha aconseguit marcar quatre dianes, la primera vegada que ho fa des que juga en el club blaugrana. Havia fet un hat-trick esta temporada en el partit contra l´Athletic de Bilbao que va marcar en els primers 31 minuts, però quatre és un repte difícil.

Dels 37 gols que porta l´equip, 20 són obra de la davantera mexicana, que acumula fins ara uns bons guarismes.

El canvi d´entrenador li ha vingut bé a la jugadora de 26 anys. Els seus gols, a més de ser decisius per a la victòria, ja li han valgut guardons. El que va marcar a l´inici de la Lliga contra el Madrid CFF va ser elegit com el millor de l´any 2017.

Charlyn té un joc explosiu i és un maldecap per a les defenses. Aquesta és la tercera temporada en el Llevant. En la primera va acabar amb 22 gols, en la segona amb 20.

I de moment, ja en porta 20, i encara falten 10 jornades. Charlyn pot arribar a una xifra de rècord. El pòquer davant de l´Espanyol manifesta l´ambició golejadora de la davantera mexicana.

També et pot interessar