De la Vega, Carlos i Javi guanyen la Lliga CaixaBank d'escala i corda

L'equip d'Almussafes ha guanyat el de Pedreguer 60 per 50 al trinquet de Pelai

De la Vega, Carlos i Javi guanyen la Lliga CaixaBank d'escala i corda
Imma Gisbert
17 d'abril 2021 - 20:28

El trio format per De la Vega, Javi i Carlos s'ha adjudicat la XXX Lliga CaixaBank d'escala i corda després de guanyar Giner, Pere i Àlvaro 60 per 50 en una disputada partida al trinquet de Pelai.

El conjunt de la Ribera Baixa (rojos), encapçalat per Lluís de la Vega s'havia imposat en semifinals a un dels favorits, l'equip de la Pobla de Vallbona de Puchol II. Enfront s'ha trobat un equip de Pedreguer (blaus) que ha fet una competició inigualable i s'havien convertit en l'únic conjunt invicte, ja que no havia perdut cap partida de les nou que havia disputat.

El duel ha estat molt igualat i els dos equips han aconseguit marcar el seu joc des del dau. S'esperava un enfrontament molt equilibrat i no ha decebut. Els dos equips han rendit a molt de nivell i han demostrat per què han arribat fins a l'últim capítol del campionat.

Els rojos han posat el 35 per 30 a favor en l'electrònic amb el primer joc sabater aconseguit a més des del rest i han fet la impressió que podia començar a definir-se el resultat, però els de Giner no han abaixat la guàrdia i han aconseguit igualar de nou la contesa. Inclús ha disposat l'equip de la Marina Alta d'una gran oportunitat per a posar-se amb dos jocs de diferència per davant, en el més llarg de la partida, però finalment la formació d'Almussafes ha imposat les taules amb l'empat a 40.

Després, un nou trencament des del rest dels de la Ribera Baixa ha posat l'avantatge a favor dels rojos, que han trencat la partida i han estirat el marcador a 50 per 40. Però estava clar que cap dels dos rivals estava disposat a cedir ni una pilota i els de Pedreguer han reduït diferències una vegada més.

Els rojos han malbaratat dues pilotes de partida i els blaus han posat l'emoció en els últims punts. Però, al final, la victòria ha caigut a favor del trio de De la Vega.

També et pot interessar

stats