Comença Wimbledon: sense punts però amb Nadal

Comença Wimbledon: sense punts però amb Nadal

No hi haurà ni russos ni bielorussos, ni tampoc punts a repartir a Wimbledon com a conseqüència, però sí que estarà Rafael Nadal, que torna tres anys després al torneig per a tractar de mantindre's en la lluita per l'objectiu més difícil del tenis: el Golden Slam.

Conquistar els quatre Grans en un any, una cosa que només han fet Rod Laver i Don Budge en la història d'aquest esport, és l'horitzó gloriós de Nadal, el tenista masculí amb més títols de grans tornejos.

L'edició que fa 135 de Wimbledon també significarà la tornada a les pistes de Serena Williams, que té 23 Grand Slams, set d'ells al torneig britànic. Djokovic, el vigent campió, serà el rival a batre en el quadre masculí mentre que Iga Swiatek és la gran favorita per a rellevar Ashleigh Barty després de la seua retirada.

Pel que fa als valencians, sis tenistes estaran a Londres. Pablo Andújar i Carlos Taberner seran els primers valencians a debutar mentre que dimarts serà el torn de la resta dels nostres: Roberto Bautista, Pedro Martínez, Bernabé Zapata i, l'única dona, Sara Sorribes.

També et pot interessar

stats