Bautista i Sorribes avancen amb pas ferm a Wimbledon

Taberner, Zapata i Martínez han perdut en primera ronda i cauen eliminats

Sorribes i Bautista, durant el seu debut a Wimbledin 2022
Sorribes i Bautista, durant el seu debut a Wimbledin 2022 / ATP Tour

Els valencians Roberto Bautista i Sara Sorribes han tingut un debut plàcid a Wimbledon. La de la Vall d'Uixó només s'ha deixat tres jocs contra l'estatunidenca Christina McHale (6-2 i 6-1) mentre que el de Benlloc només ha sumat quatre jocs en contra en tres sets, 6-0, 6-1 i 6-3, contra l'hongarés Attila Balazs.

Sorribes, que parteix com a cap de sèrie número 32, ha necessitat una hora i quinze minuts per a imposar-se a una jugadora que havia arribat al quadre final des de la fase prèvia. La vallera s'enfrontarà en segona ronda a la francesa Harmony Tan, que ha superat Serena Williams.

Bautista, per la seua part, ha resolt amb facilitat el seu debut a la capital britànica només tres dies després de disputar la final de l'Obert de Mallorca. El valencià s'enfrontarà en la segona ronda al colombià Galán, que ha superat l'alemany Koepfer.

Taberner, Zapata i Martínez, eliminats

El primer a perdre ha sigut Carlos Taberner, contra el nord-americà Opelka, en un partit que es va haver d'ajornar dilluns a causa, primer de la pluja, i després de la normativa que impedeix que qualsevol partit es jugue més tard de les 23:00 hores. El gegant Opelka s'ha imposat en tres sets: 7-6, 6-4 i 6-4.

El següent ha sigut l'alzireny Pedro Martínez-Portero, en caure contra l'eslovac Alex Molcan per 4-6, 6-4, 6-4 i 6-1, en tres hores i 13 minuts. El valencià, número 50 del món, s'acomiada amb mal sabor de boca del torneig després que l'any passat accedira a tercera ronda sobre l'herba londinenca.

Bernabé Zapata Miralles tampoc ha pogut obtenir la seua primera victòria en el quadre final de Wimbledon, després d'haver superat la prèvia. El tenista de València no ha pogut fer res contra l'estatunidenc Jack Sock, un especialista en pistes ràpides en declivi en els últims temps, i ha perdut 7-6 (6), 6-4 i 6-4.

També et pot interessar

stats