Badosa i Nadal avancen als huitens de final de Wimbledon

La catalana ha derrotat la txeca Petra Kvitova 7-5 i 7-6, i el mallorquí ha vençut l'italià Lorenzo Sonego 6-1, 6-2 i 6-4

Badosa i Nadal, durant els seus partits
Badosa i Nadal, durant els seus partits / Efe

Hi haurà tres tenistes espanyols en els huitens de final de Wimbledon. Paula Badosa i Rafa Nadal acompanyaran Carlos Alcaraz en la segona setmana del tercer Grand Slam de l'any. 

Paula Badosa s'ha classificat per als huitens de final de Wimbledon en véncer la txeca Petra Kvitova, doble campiona a Londres, en dos sets (7-5 i 7-6) en el partit corresponent a la tercera ronda del tercer Grand Slam de l'any.

La catalana accedeix a la segona setmana de Wimbledon per segon any consecutiu i ara s'enfrontarà a la romanesa Simona Halep, cap de sèrie número 16. Badosa ha trencat una maledicció que la perseguia i ha guanyat per primera vegada en el torneig londinenc a una cap de sèrie.

La tenista catalana s'ha refet a un mal inici, amb set dels primers huit punts perduts, i ha remuntat un 3-5 advers en el primer parcial. En el segon set, les dues jugadores han mantingut el servei i tot s'ha decidit en el tie-break. Badosa se suma així a Carlos Alcaraz en la quarta ronda de Wimbledon, a l'espera del que faça Rafa Nadal contra l'italià Lorenzo Sanego.

Aquesta és la cinquena vegada que arriba a la segona setmana d'un Grand Slam, i només ha aconseguit arribar als quarts de final en l'edició de Roland Garros del 2021. La gran sorpresa ha sigut l'eliminació de la gran favorita, la polonesa Iga Swiatek, cap de sèrie número 1, que portava 37 victòries seguides.

Després de dos partits irregulars, Rafa Nadal ha donat la seua millor versió en Wimbledon i ha superat l'italià Lorenzo Sonego, cap de sèrie número 27, per la via ràpida (6-1, 6-2 i 6-4).

El mallorquí, que estarà per desena vegada en els huitens de Wimbledon, s'enfrontarà al neerlandés Botic Van de Zandschulp, al qual ja va derrotar en Roland Garros, amb un lloc en els quarts de final en joc. 

També et pot interessar

stats