El PAS Alcoi vol deixar quasi resolt el retorn a l’OK Lliga

L’equip blaugrana rep aquest diumenge l’Alcobendas, segon classificat, en un partit que es podrà veure per la televisió d’À Punt

El PAS Alcoi vol deixar quasi resolt el retorn a l’OK Llliga

Només dues temporades després del descens, l'Alcodiam d’Alcoi vol tornar a l’OK Lliga, la máxima competició estatal d’hoquei patins. Si aquest diumenge guanya l’Alcobendas, segon classificat en la Divisió de Plata, farà un pas de gegant per tal d’aconseguir-ho.

L'equip d'hoquei sobre patins d'Alcoi, amb setanta anys d’història, també va patir els efectes de la pandèmia i això el va privar d'un merescut retorn a l'elit l’any passat.

En aquesta temporada, la seua trajectòria és quasi immaculada i ha perdut només un partit. És líder en solitari amb 3 punts de renda sobre l'Alcobendas, el seu rival aquesta jornada. Com que resten 12 punts per disputar, si guanyen els d'Alcoi, tindran peu i mig en la lliga més important del món, en què ja han militat durant 15 anys. Formatjé, amb 31 gols, serà peça fonamental.

Aquest duel decisiu es podrà seguir en directe en el programa La finestra esportiva de la televisió d’À Punt amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Natxo Lara.

També et pot interessar

stats