El Llevant supera el Valdepeñas (4-1) i continua com a líder

El Peníscola ha trencat la ratxa de tres derrotes seguides i ha sumat un punt en la visita a Burela (3-3).

Marc Tolrà, que s'ha estrenat amb el Llevant, en una acció del partit
Marc Tolrà, que s'ha estrenat amb el Llevant, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

A mesura que passen les jornades, el Llevant demostra que és un seriós aspirant al títol. Els de Diego Ríos han superat el Valdepeñas per un contundent 4-1 al pavelló municipal de Paterna, on han assistit 150 espectadors, i han certificat la classificació per a la Copa d'Espanya. L'internacional espanyol Marc Tolrà ha disfrutat dels primers minuts de joc com a reforç llevantinista.

Els blaugrana han eixit molt connectats al partit i en el minut 2 han inaugurat el marcador per mitjà d'Esteban. Encara no s'havia arribat al minut 5, quan el Llevant ha ampliat l'avantatge en el marcador. Pedro Toro ha culminat a la perfecció una jugada a la contra. Al descans s'ha arribat amb un 3-0 gràcies al gol convertit per Gallo. Ja en la segona part, els visitants han retallat distàncies en el marcador, però poc després Maxi ha materialitzat el definitiu 4-1.

El Peníscola trenca la ratxa de tres derrotes seguides

Tot i començar perdent per 1-0, el Peníscola ha sabut reaccionar i ha capgirat el primer gol del Burela: Rahali ha fet l'1-1. Novament, els locals han fet el 2-1 i una altra vegada els deixebles de Manuel Collado han neutralitzat el gol encaixat. Bruno Gomes ha demostrat eficàcia de cara al gol i ha marcat per partida doble. Era el minut 29 de partit i l'electrònic reflectia un 2-3 favorable al Peníscola, però en les acaballes del partit s'ha registrat el definitiu 3-3, que ha significat el repartiment de punts.