Huit medalles per als esportistes valencians

Dos rècords d´Espanya i huit pòdiums arredoneixen un cap de setmana que deixa molt bon sabor de boca en l´esport valencià.

Palmira Tatay, medalla d'or en Taekwondo en la categoria de menys de 68kg.

 La nadadora castellonenca, Lidón Muñoz, ha batut el rècord d´Espanya dels 50 lliures i l´ha deixat en 25.31 amb el seu club, el Club de Natació de Sant Andreu, que participava a Sabadell en el Circuit Català de Trofeus.

En declaracions a À Punt, la jove nadadora assegurava que es va sentir molt bé durant la carrera però que ella va ser la primera sorpresa amb la marca obtinguda, i que sense cap dubte, li dóna molta confiança per al pròxim campionat d´Espanya i per aconseguir la mínima per a classificar-se per a l´Europeu.

A Holanda, en l´Obert Internacional de Taekwondo, èxit de tres esportistes valencians més que pertanyen al programa d´ajudes Projecte FER.

Palmira Tatay ha guanyat la medalla d´or en la categoria de menys de 68 kg i s´assegura la presència en el Mundial Júnior de Taekwondo previst a Tunísia per a mitjans del mes d´abril.

També estarà en el mundial Alba Palmer que ha guanyat la medalla de plata. En la categoria de menys de 80 kg, l´il·licità Raül Martínez s´ha emportat la medalla de bronze.

Una altra valenciana que ha viscut un cap de setmana especial ha sigut la jugadora d´hoquei herba, Amparo Gil, qui ha guanyat amb el seu equip, el Club de Campo, la final de la Copa de la Reina IBERDROLA disputada a València, al poliesportiu de Beteró. La jugadora parlava també per als micròfons d´À Punt on recordava que és la tercera copa consecutiva que guanya amb el seu equip.

Tres medalles i un rècord d´Espanya per al Platges de Castelló en el Campionat d´Espanya Sub-18 en Pista Coberta que s´ha disputat a Antequera (Màlaga).

El Campionat d´Espanya Sub-18, a Antequera, ha acabat amb un bon balanç de tres medalles i un rècord d´Espanya per als atletes del Club Atletisme Platges de Castelló. Amb dos ors i un bronze tanquen un cap de setmana amb molt bon sabor de boca. Antonio Carlos Fernández ha aconseguit l´or en la prova de 800 metres. També Andrea Jiménez ha guanyat la medaen la prova de 400 metres, i ha batut la plusmarca nacional en la prova que tenia ella mateixa. Per acabar, Pau Borillo ha aconseguit la medalla de bronze en heptatló. L´atleta entrenat per Alba Miralles ha acabat amb un registre de 4.888 puntos, que significa trencar la seua marca anterior.

S´ha de destacar també el quart lloc obtingut per la saltadora de perxa, Lola Cortina, que s´ha quedat a les portes del podi per nuls tot i que l´atleta de Betxí havia aconseguit la mateixa marca que la segona classificada (no hi ha hagut tercera classificada).

També et pot interessar

stats