Bautista i Andújar a tercera ronda, Muguruza, eliminada

Només set dels dèsset tenistes espanyols que començaren l'Obert d'Austràlia es mantenen en la tercera ronda

Els tenistes Roberto Bautista i Pablo Andújar
Els tenistes Roberto Bautista i Pablo Andújar

Després de dues rondes de l'Obert d'Austràlia ja només queden set dels dèsset tenistes espanyols que van començar en masculí i femení individuals.

Aquest dijous han accedit als 32 millors del torneig Roberto Bautista i Pablo Andújar. El castellonenc ha guanyat sense moltes dificultats en tres sets l'alemany Philipp Kohlschreiber per 6-1, 6-0 i 6-3. En la següent ronda s'enfrontarà a l'estatunidenc Taylor Fritz.

Per la seua banda, Pablo Andújar també ha pogut amb l'eslovac Alex Molcan per 6-4, 7-6, 0-6 i 6-1 i jugarà en tercera ronda contra l'australià d'ascendència espanyola i uruguaiana Álex de Miñaur.

L'últim espanyol que ha jugat aquest dijous, el malagueny Alejandro Davidovich, no ha pogut superar el canadenc Feliz Auger-Aliassime, una de les grans promeses del tenis mundial, i ha perdut en quatre sets amb el que ha donat per finalitzada la seua presència en el torneig.

En el quadre femení, l'única representant espanyola que jugava aquest dijous, Garbiñe Muguruza ha caigut eliminada en mans de la francesa Alizé Cornet per un doble 6-3 i s'acomiada del torneig amb un mal gust de boca.

Només Núria Parrizas i Paula Badosa es mantenen amb opcions en el quadre femení. Per la seua banda, cinc dels tretze tenistes masculins continuen vius: Carlos Alcaraz, Pablo Carreño, Rafa Nadal, Roberto Bautista i Pablo Andújar.

També et pot interessar

stats