17.400 persones participaran en la Sant Silvestre de València

Aquest dilluns té lloc aquesta carrera popular, la segona amb més participació de tot Espanya.

Imatge de portada: Eixida de la Sant Silvestre de 2018 a la ciutat de València.

Aquest dilluns té lloc la 36 edició de la Sant Silvestre a València, una carrera popular que se celebra tradicionalment el 30 de desembre per a acomiadar el 2019, en la qual s’han inscrit 17.400 participants.

La Sant Silvestre popular de València és la segona carrera de Cap d’Any amb més participació de tot l’Estat, superada només per la de Vallecas.

La carrera té dues modalitats, una de competitiva i una altra amb l’objectiu de passar-ho bé, 400 dorsals estan destinats a esportistes d’elit. A més, la prova té un component solidari, ja que l’import de les inscripcions (1 euro) es destina a l’Associació de Familiars d’Alzheimer de València (AFAV).

Els carrers de València protagonitzaran un recorregut de 5,3 quilòmetres que tindran com a punt de partida a l’estació del Nord i la meta a la plaça de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament han advertit que estaran tancats els passos inferiors del passeig de la Petxina i dels talls de trànsit a l’estació del Nord, Guillem de Castro, Blanqueries, passeig de la Ciutadella, plaça d’Amèrica, Navarro Reverter, carrer de la Pau, Sant Vicent i la plaça de l’Ajuntament.

La Comunitat Valenciana, terra de carreres de Cap d’Any

La Comunitat Valenciana és líder en tot Espanya en participació en les carreres de Cap d’Any. Més de 100.000 corredors i corredores participen en les 144 carreres de Sant Silvestre que s’organitzen al nostre territori, fet que suposa un 15% de tots els participants a Espanya. El perfil dels participants és variat: un 25% del total són xiquets; un 35% són dones i el 65%, homes. La participació augmenta any rere any, per diversos motius, que conviden fins i tot a repetir.

També et pot interessar