Wass podria eixir del València ja a canvi de dos milions d'euros

El danés podria eixir ara en direcció a l'Atlètic de Madrid o gratis en juny

El danés Daniel Wass
El jugador del València, el danés Daniel Wass

El danés Daniel Wass torna a entrar a escena per ser objecte de desig de l'Atlètic de Madrid. El club madrileny buscaria reforçar la posició del lateral dret després de l'eixida de Trippier al Newcastle. Per això, hauria oferit dos milions d'euros al València per fitxar el polivalent jugador ara, en aquest mercat d'hivern.

El jugador, que ja va fer l'intent d'eixir en el passat mercat de fitxatges en el qual va estar a punt de recalar a l'Olympique de Marsella francés, finalment es va quedar, sobretot, per la petició expressa de Bordalás.

No obstant això, ara sembla que el València no podrà convéncer el danés perquè es quede i Meriton ja estudia la possibilitat de deixar marxar el jugador aprofitant que encara pot fer caixa. Per al danés seria una gran oportunitat per arribar a un equip que juga Champions League, i que lluitarà per títols. A més, també podria millorar el seu salari.

El problema rau en el fet que el Wass cobreix diverses posicions del camp i, principalment, una en la qual Bordalás considera que té més necessitats, el mig del camp.

El danés ha sigut un dels fixos en les alineacions del tècnic alacantí, de fet és el que més minuts acumula i, amb la seua eixida, el club hauria de recórrer a més fitxatges a baix cost i amb rendiments que poden ser una incògnita.

També et pot interessar

stats