El Vila-real goleja l'Alabés, el Llevant domina l'Altètic i el València empata a Huelva

L'equip groguet suma la primera victòria en la Lliga F i el granota se'n va invicte a la parada de seleccions

Accions dels partits d'aquest cap de setmana en la Lliga F
Accions dels partits d'aquest cap de setmana en la Lliga F

Jornada positiva per als equips valencians en la Lliga F. El Vila-real va sumar la primera victòria de la temporada després de golejar 0-4 l'Alabés, el Llevant va dominar l'Atlètic (2-1) i marxa invicte a la parada de seleccions, mentre que el València va empatar a Huelva.

L'equip groguet, entrenat per Sara Monforte, va ser superior a l'equip basc, al qual va fulminar amb tres gols en la segona part i que només va inquietar la porteria groga amb dos tirs al travesser. Sheila, per partida doble, Kanteh i Belén van marcar els gols del submarí en la visita a Guipúscoa.

El València, per la seua part, va empatar sense gols en la seua visita a l'Sporting de Huelva. Les blanc-i-negres van dominar la possessió de la pilota, però els va faltar efectivitat en el joc i en les ocasions per a avançar-se en el marcador.

I aquest diumenge, el Llevant ha superat l'Atlètic de Madrid amb el gol de Menayo, en pròpia porta, i un altre d'Andonova per a anar-se’n a l'aturada per seleccions invicte i en segona posició empatat a punts amb el Barcelona.

També et pot interessar

stats