El Vila-real perdona el Barça i ho acaba pagant car (1-3)

L’equip groguet es queda molt despenjat en la Lliga i ja veu més prop els llocs de descens que els europeus

Els jugadors del Barça celebren un dels gols
Els jugadors del Barça celebren un dels gols / Doménech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
26 de novembre 2021 - 20:07 Actualitzat: 27 de novembre 2021 - 23:13

El Barça s’està convertint en la bèstia negra del Vila-real. L’equip groguet no coneix la victòria en els últims 27 partits contra els catalans, que han guanyat 1-3 a la Ceràmica, en un partit en què els d’Emery han merescut molt més i amb polèmica arbitral inclosa. El Vila-real es queda molt despenjat en la Lliga després de sumar només tres triomfs en 14 jornades i ja veu més prop els llocs de descens que els europeus.

La primera part ha tingut de tot, ocasions de gol, polèmica i molta intensitat. El Barça ha controlat els primers 20 minuts de joc i ha disposat de quatre opcions clares per a avançar-se, però la falta d’efectivitat, amb dos pals inclosos, l’ha privat de marcar. Tot ha canviat en la segona meitat de la primera part, amb un domini total del Vila-real i amb Danjuma convertit en un maldecap constant per a la defensa blaugrana. L’àrbitre també ha tingut protagonisme, ja que ha pogut expulsar Parejo en el minut 2 per una entrada dura a Busquets, i no ha assenyalat un clar penal per mans de Piqué en un llançament de Danjuma.

En la represa s’ha tornat a veure el Barça de l’inici del partit. El que ha canviat és que ha marcat en la primera ocasió de gol que han tingut. De Jong ha aprofitat un refús de Rulli per a inaugurar el marcador després que el VAR confirmara que no hi havia fora de joc en l’acció. Després del gol, el Vila-real ha tornat a dominar la pilota i el seu bon joc ha tingut recompensa en el minut 76, quan Samu ha batut Ter Stegen per a empatar el duel. I fins i tot haguera pogut haver completat la remuntada, ja que ha tingut moltes opcions per a marcar el segon. Però quan millor estaven els groguets, Memphis i Coutinho, en dues accions aïllades, han certificat el triomf blaugrana. Dimarts contra el Victoria gallec, només val la victòria.

També et pot interessar

stats