Es resisteix el triomf a La Ceràmica

El Vila-real B ha perdut 0-2 contra el Granada de Paco López en el segon partit al nou estadi

Sergio Lozano es lamenta després d'una acció errada
Sergio Lozano es lamenta després d'una acció errada / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
04 de febrer 2023 - 17:48 Actualitzat: 05 de febrer 2023 - 16:14

El Vila-real B continua sense saber què és guanyar a La Ceràmica. El filial groguet, que ja va perdre 2-3 contra el Saragossa en l'estrena a l'estadi remodelat, ha caigut 0-2 contra el Granada de Paco López. Els andalusos, que no vencien com a visitants des de la primera jornada de Lliga, han fet valdre la seua efectivitat de cara a la porteria per a endur-se el tres punts. 

L'equip de Miguel Álvarez arribava al duel carregat de moral després dels dos triomfs seguits com a visitant a Lugo i Oviedo. Però el nou fitxatge del Granada en aquest fitxatge d'hivern, l'israelià Weissman, ha posat les coses costera amunt molt prompte amb un gol en el minut 4. Uzuni, en el 28, ha ampliat l'avantatge per als andalusos i ha deixat molt tocats els groguets.

El Vila-real B no s'ha rendit i ho ha intentat de totes les maneres possibles en la represa, però no ha sigut capaç de posar en problemes el porter visitant, Raúl Fernández. Tot i la derrota, els groguets es mantenen en la zona tranquil·la de la taula, a huit punts de la zona de descens a Primera RFEF, a falta que es complete la jornada.

També et pot interessar

stats