El Vila-real trenca el malefici del debut lliguer

L'equip groguet, que feia huit anys que no començava la competició domèstica amb triomf, ha guanyat 0-3 a Valladolid

Baena celebra un dels gols
Baena celebra un dels gols / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
12 d'agost 2022 - 18:26 Actualitzat: 13 d'agost 2022 - 21:24

El Vila-real ha començat la temporada amb bon peu després de guanyar 0-3 el Valladolid al José Zorrilla. L'equip groguet ha aconseguit la primera victòria en el debut lliguer en les últimes huit temporades gràcies als gols de Nicolas Jackson i Álex Baena, per partida doble.

L'equip d'Unai Emery, en què ha destacat la titularitat del senegalés Nicolas Jackson, ha portat la iniciativa des del començament i ha disposat de bones ocasions de gol per a avançar-se en la primera part. Però un exgroguet, Sergio Asenjo, ha evitat que Gerard Moreno i Yeremy Pino inauguraren el marcador.

Quatre minuts després de la represa, Jackson sí que ha pogut superar Asenjo i ha avançat el Vila-real en culminar una bona acció de Pino per la banda dreta. Els canvis introduïts per Pacheta han millorat el Valladolid, que ha obligat Rulli a lluir-se en més d'una ocasió per a evitar l'empat. Emery també ha reaccionat i ha donat entrada a Morales, que ha debutat oficialment amb la camiseta grogueta, i Álex Baena.

Quan pitjor ho estava passant el Vila-real, Baena ha sentenciat el triomf amb dos grans gols en menys de deu minuts. Els d'Emery se situen líders a l'espera que finalitze la jornada. Ara toca centrar-se ja amb la Confeence League, ja que dijous els espera el Hajduk Split al Ciutat de València, en el partit d'anada de la fase prèvia.