El València ha perdut a Valladolid i acaba la jornada a només un punt de la zona de descens a Segona

Els jugadors del Valladolid celebren el gol
Els jugadors del Valladolid celebren el gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
28 de gener 2023 - 22:46 Actualitzat: 30 de gener 2023 - 17:13

El València continua sense saber el que és guanyar en la Lliga enguany i cada vegada s'acosta més a l'abisme del descens, que queda ara mateix a només un punt. L'equip blanc-i-negre ha perdut 1-0 a Valladolid contra un equip que portava cinc derrotes seguides i ni tan sols havia sigut capaç de marcar el 2023. Els de Gennaro Gattuso han fet una bona primera part però s'han vist superats pels de Pacheta en la represa, i només Mamardashvili ha evitat una tragèdia encara més gran.

El València ha eixit al José Zorrilla a ritme i en els primers deu minuts ha assetjat la porteria defesa per Jordi Masip. Sobretot a pilota parada, l'equip de Gattuso ha disposat de bones ocasions de gol per a inaugurar el marcador, però no ha estat encertat cara a porteria. Els blanc-i-negres tenien les idees molt més clares, i es trobaven més còmodes sobre la gespa, davant un conjunt local amb poca iniciativa, que començava a desesperar l'afició. Només la falta de punteria i l'actuació de Masip ha privat els valencianistes arribar al descans amb avantatge en el marcador.

Però el decorat ha canviat per complet en la represa. Pacheta ha introduït dos canvis i el seu equip s'ha transformat i les ocasions han passat a ser totes per a ells. Només les aturades de Mamamardashvili han evitat que el Valladolid s'avançara, davant un València que havia perdut el nord, començant pel seu tècnic amb els canvis, que han desordenat l'equip. L'empat era la millor notícia per als de Mestalla, però en el minut 89, Larin ha fet justícia i ha donat la victòria als de Pacheta. Els fitxatges que sí que han arribat a Valladolid han donat tres punts: assistència de Machís i gol de Larin, dos reforços en el mercat d'hivern.

La primera volta de la Lliga es tancarà dijous amb el duel ni més ni menys que contra el Reial Madrid al Bernabéu. I l a setmana que ve espera un altre rival en la lluita per la permanència, el Girona de Míchel a Montilivi. A dos dies per al tancament del mercat d'hivern, falta veure si finalment arribarà algun reforç al València. Però també caldrà estar atents al futur de Gattuso, ja que la seua continuïtat queda en qüestió després dels últims resultats.

Tensió a l'arribada de l'equip a València

Les càmeres d'À Punt han captat en exclusiva l'arribada de l'equip a l'aeroport de Manises després de la derrota a Valladolid. Un grup de seguidors esperava l'equip i l'entrenador per a donar-los suport. Gattuso, presa dels nervis, ha espentat la càmera d'À Punt per a tractar d'impedir que el gravaren mentre parlava amb Ramón Castro, líder del grup ultra que vol revitalitzar els Yomus.