L'Elx tanca la primera volta sense guanyar

L'equip franjaverd ha perdut 3-0 contra el Sevilla en un partit decebedor i suma només 6 punts de 57 possibles

Lucas Boyé, per terra
Lucas Boyé, per terra / Europa Press
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
27 de gener 2023 - 17:42 Actualitzat: 28 de gener 2023 - 22:14

L'Elx ha tancat una primera volta de Lliga més que discreta amb una nova derrota, aquesta vegada per 3-0 contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. L'equip franjaverd ha sumat només sis punts de 57 possibles i acabaran la jornada com a cuers, a un mínim d'onze punts de la permanència. L'expulsió de Bigas en els últims minuts de la primera part ha acabat de sentenciar el duel.

El Sevilla ha dominat el partit des del xiulit inicial, però no ha sigut capaç de generar massa perill en la porteria defesa per Édgar Badia. Els il·licitans es trobaven còmodes defenent, i fins i tot, han tingut alguna bona ocasió de gol a la contra. Però el gol d'En-Nesyri en l'equador del primer acte ha sigut un colp massa dur per als de Pablo Machín. Per si això fora poc, l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha expulsat Pedro Bigas en el minut 41. I tot seguit, Acuña i novament En-Nesyri han sentenciat el duel.

En la represa, l'Elx s'ha limitat a defensar-se per a no rebre una golejada major i el Sevilla ha pogut fer rotacions per a donar descans a alguns jugadors, després de l'esforç en la Copa contra l'Osasuna. A penes ha passat res i el marcador ja no s'ha mogut.

Caldrà un miracle perquè l'equip franjaverd aconseguisca la permanència. I aquest només passa per començar a sumar de tres. El Vila-real de Setién, al Martínez Valero, serà el primer rival en l'inici de la segona volta de la Lliga.