El València compareix sense pólvora al Bernabéu (2-0)

Voro ha apostat per construir l'equip des de darrere, oblidant-se de generar perill al Reial Madrid

Gabriel Paulista ha sigut expulsat per una dura falta contra Vinícius
Gabriel Paulista ha sigut expulsat per una dura falta contra Vinícius / Kiko Huesca (Agència Efe)

Un xut de Marco Asensio des de fora de l'àrea en l'inici de la segona part ha desactivat el pla de Voro al Bernabéu, que s'ha basat únicament a frenar el Reial Madrid. Vinícius ha fet el segon just abans de rebre una dura entrada del també brasiler Gabriel Paulista, que ha sigut expulsat.

En el duel ajornat de la jornada 17, per la Supercopa que va enfrontar aquests dos equips, el València no ha pogut sumar cap punt que l'allunyara del descens i, per tant, es queda a un del precipici.

El rival, el Reial Madrid, es jugava no distanciar-se més del Barça, líder de la classificació, i a pesar dels problemes en defensa –Camavinga ha jugat de lateral esquerre i Militao s'ha lesionat en la primera part– no ha patit cap ofensiva valencianista.

La primera part ha estat marcada pel joc estàtic, que beneficiava l'orde proposat per Voro, encara que els de Carlo Ancelotti s'han pogut avançar abans del descans amb un gol del central Rüdiger, anul·lat per falta de Benzema a Yunus.

Però en la segona part un xut d'Asensio ha trencat el plantejament del València, que dos minuts després es veia dos gols per davall en el marcador. Una frustració que Paulista no ha sabut controlar i l'ha pagada amb el seu compatriota Vini, que busca contraris que entren en el seu joc.

També et pot interessar

stats