Adeu a Primera amb bon sabor de boca (2-4)

El Llevant s'acomiada de la màxima categoria del futbol estatal amb una victòria convincent a Vallecas

Els jugadors granotes celebren un dels gols
Els jugadors granotes celebren un dels gols / Miguel Osés (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
20 de maig 2022 - 09:40 Actualitzat: 20 de maig 2022 - 23:26

El Llevant ha posat punt final al periple en Primera Divisió amb regust dolç, en véncer el Rayo per 2-4 a Vallecas. Dos gols de Melero, un de Roger i un de Coke li han donat la volta al partit després que els madrilenys s'han avançat en la primera part. 

Álvaro García ha inaugurat el marcador en el minut 19 davant de la passivitat defensiva granota, però només sis minuts després Gonzalo Melero ha fet taules. I just abans del descans, Roger Martí i novament Melero han posat per davant el Llevant. 

En la represa, el Rayo ha tractat de retallatr distàncies en el marcador i ho ha aconseguit des dels onze metres mitjançant Sergi Guardiola, després que el VAR ha corregit la decisió arbitral. De fet, la jugada havia acabat en gol de Morales, però la revisió l'ha anul·lat per existir prèviament un penal de Bardhi. Coke, en l'últim partit com a granota, i amb el braçalet de capità, ha marcat el definitiu 2-4 davant del seu exequip.

Amb aquesta victòria, el Llevant conclou la temporada en penúltim lloc, amb 35 punts i amb l'esperança de tornar com més prompte millor a Primera. 

També et pot interessar

stats