El València trenca a El Sadar la mala ratxa com a visitant (1-2)

Els gols de Kluivert i Diakhaby permeten sumar la primera victòria de Gattuso fora de casa

Diakhaby, que ha acabat expulsat, celebra el segon gol del València
Diakhaby, que ha acabat expulsat, celebra el segon gol del València / Jesus Diges (Agència Efe)

El València ha sumat la primera victòria de la temporada lluny de Mestalla després de véncer a El Sadar, 1-2, contra l'Osasuna, i trenca una ratxa de més de sis mesos sense guanyar com a visitant.

Justin Kluivert ha sigut la principal novetat en l'onze de Gattuso, en substitució de Samu Castillejo, que continua amb molèsties al maluc. I l'atacant ha estrenat titularitat amb gol, el primer amb el València. És el primer jugador del València que marca després que també ho fera son pare, Patrick.

En el començament de la segona meitat, Mouctar Diakhaby ha aprofitat una acció embrollada dins de l'àrea per a ampliar l'avantatge. Un avantatge que ha pogut encara major si Edinson Cavani haguera marcat un penal provocat per Samuel Lino, i que ha suposat l'expulsió d'Unai García.

Amb superioritat numèrica, el València s'ha confiat i han arribat les millors oportunitats de l'Osasuna. Diakhaby, que havia vist una targeta per pèrdua de temps, n'ha vist la segona en la banqueta, davant el mosqueig de Gattuso, i es perdrà el derbi contra l'Elx.

Un gol de Darko Brasanac en el temps afegit ha anotat un poc d'emoció al partit, que s'ha tornat brusc. De fet, Rubén Peña, exjugador del Vila-real, ha vist la roja directa per una agressió sobre Hugo Duro.

També et pot interessar

stats