El Vila-real cedeix Danjuma al Tottenham amb opció de compra

Des de fa un any es contemplava la possible eixida del futbolista nascut a Lagos (Nigèria), però les ofertes que havien arribat al Vila-real no permetien un traspàs definitiu

Arnaut Danjuma ja posa amb la samarreta del seu nou equip
Arnaut Danjuma ja posa amb la samarreta del seu nou equip / Twitter: @Danjuma

S'acaba el fulletó Danjuma: el Vila-real i el Tottenham han anunciat oficialment la cessió del davanter neerlandés a l'equip de la Premier League anglesa fins al final de temporada amb una opció de compra.

L'eixida de l'atacant ha sigut més accidentada del que s'esperava, ja que al principi el jugador havia acordat anar cedit a un altre equip anglés, l'Everton, però a un pas de firmar el contracte va decidir canviar de club.

Amb aquesta eixida d'Arnaut Danjuma com a cedit, des del club que presideix Fernando Roig es busca que el davanter puga revalorar-se i que al final de curs es puga donar una opció de traspàs en el mercat d'estiu, si finalment el Tottenham no executa la seua opció de compra.

El punta d'origen nigerià havia anat perdent pes i rellevància en l'equip groguet, que fa un any i mig va desemborsar 23 milions d'euros al Bournemouth anglés per a contractar-lo.

També et pot interessar

stats