El Llevant no passa de l'empat en el debut (0-0)

L'equip granota ha començat el camí en Segona amb un punt contra l'Osca

Els jugadors del Llevant es lamenten després d'una ocasió fallada
Els jugadors del Llevant es lamenten després d'una ocasió fallada / La Liga

El Llevant no ha pogut començar amb una victòria el camí de retorn cap a Primera. L'equip granota s'ha hagut de conformar amb un punt després de no passar de l'empat contra l'Osca al Ciutat de València, en un partit amb poques ocasions i sense gols.

Els granotes han dominat la possessió davant d'un Osca ben tancat, que a penes ha concedit cap ocasió de gol. Gonzalo Melero ha tingut en les botes la millor oportunitat per a avançar el Llevant, en una doble rematada, que primer ha aturat Andrés Fernández i després ha eixit fregant la xarxa. Amb el pas dels minuts, als de Mehdi Nafti se'ls han acabat les forces i les idees, i el marcador no ha variat.

Tots els fitxatges del Llevant en aquest mercat d'estiu han debutat contra l'Osca. Vicente Iborra, Wesley Moraes, Álex Muñoz i Roger Brugué, com a titulars i Joni Montiel ha jugat uns minuts en la segona part. Brugui ha quedat expulsat quan ja l'havien substituït i es perdrà el partit contra el Saragossa.

Dani Gómez i Rubén Vezo no han entrat en la convocatòria de Nafti, tot i estar disponibles per a jugar. Això fa pensar que aquests dos futbolistes podrien ser els següents a eixir del club en les pròximes hores.

També et pot interessar

stats