La paella derrota la mortadel·la

El Llevant ha guanyat 1-0 el Burgos i s'acosta a la zona d'ascens directe a Primera

Campaña celebra el gol amb els companys i l'afició
Campaña celebra el gol amb els companys i l'afició / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
28 de gener 2023 - 22:42 Actualitzat: 29 de gener 2023 - 19:19

La paella de Javi Calleja s'ha imposat a l'entrepà de mortadel·la de Julián Calero. El Llevant s'ha retrobat amb la victòria en véncer 1-0 el Burgos al Ciutat de València i es queda a tir de pedra de l'ascens directe. L'equip granota ha aprofitat l'empat de l'Eibar per a situar-se a només tres punts del segon lloc. Un gol de Campaña de penal ha sigut suficient per a sumar l'onzé triomf en la lliga i la setzena jornada sense perdre.

La defensa de cinc futbolistes del Burgos ha dificultat la circulació de la pilota del Llevant, que només ha sigut capaç d'acostar-se a l'àrea de Caro en accions a pilota aturada. I precisament en una acció d'estratègia ha arribat el gol. El VAR ha revisat una acció de Matos sobre De Frutos i ha acabat assenyalant penal. Campaña no ha perdonat i ha marcat el cinqué gol de la temporada des dels onze metres per a avançar els granotes just abans del descans.

En la represa, el Burgos ha fet un pas avant, però no ha posat en molts problemes la porteria defesa per Cárdenas. La nota negativa de la segona part ha sigut la greu lesió de Bouldini, que s'ha retirat només deu minuts després d'entrar al camp, per un mal gest del genoll dret. Iborra ha tornat a jugar després de complir la sanció de quatre partits, però es perdrà la pròxima jornada a Cartagena en haver vist la cinquena groga de la temporada. Els visitants han reclamat a l'àrbitre que donara validesa al gol de Valcarce, però no ha pujat al marcador i els tres punts s'han quedat al Ciutat de València.

El Llevant es manté en tercera posició però s'acosta a només tres punts del segon lloc, que ara mateix ocupa l'Eibar, després de no passar de l'empat a Ipurua contra el Leganés.