L'oposició de l'Ajuntament d'Alacant demana un canvi de direcció en l'Hèrcules

La imputació de l'equip per un presumpte desviament dels diners en el traspàs d'Abde pot haver sigut la gota definitiva

Imputació de l'Hèrcules

La imputació de l'Hèrcules i la Fundació per un presumpte desviament dels diners en el traspàs d'Abde pot ser la gota definitiva que vesse el got per a la situació que travessa el conjunt alacantí. Els grups municipals de l'oposició de l'Ajuntament d'Alacant han sigut crítics i demanen un canvi en el club, una nova etapa que pose fi a la d'Ortiz.

El govern municipal vol explicacions i exigeix garanties que no s'hi ha comés cap irregularitat. També des de l'Institut Valencià de Finances s'ha analitzat amb preocupació la imputació de l'Hèrcules. 

El club només s'ha pronunciat a través d'un comunicat en què afirma que encara no ha rebut cap notificació del jutjat. Afirmen que diran la seua quan els arribe la comunicació i neguen qualsevol irregularitat en el traspàs d'Abde. Segons ells, els dos milions van a anar a Hisenda i a pagar nòmines.

Aquest dimecres els grups municipals de Podem, Compromís i el PSPV es reuniran amb representants de les penyes de l'Hèrcules per a analitzar la situació. 

També et pot interessar

stats