Álvaro Fernández regala el primer punt al València lluny de Mestalla (2-2)

El porter de l'Espanyol ha fallat en un xut defectuós de Cömert que ha acabat al fons de la xarxa

Els dos golejadors del València, Gabriel Paulista i Eray Cömert celebren el gol de l'empat
Els dos golejadors del València, Gabriel Paulista i Eray Cömert celebren el gol de l'empat / Marta Pérez (Agència Efe)

L'Espanyol ha regalat un gol en el minut 96 per error del porter Álvaro Fernández que ha suposat un empat i el primer punt per al València fora de casa aquesta temporada.

L'equip de Mestalla, que havia perdut en tots els seus desplaçaments, s'enfrontava al català, que havia perdut tots els seus partits al seu estadi, l'RCDE Stadium.

Els de Gattuso s'han avançat en el marcador, per primera vegada a domicili aquesta temporada, mitjançant un gol de cap de Gabriel Paulista a l'eixida d'un córner.

Però l'alegria ha durat ben poc: dos minuts després, en el 55, Joselu ha empatat el partit i Darder ha culminat la remuntada en el 85. No obstant això, els últims compassos de la trobada, amb dos expulsats -Marcos André i Braithwaite-, ho han canviat tot.

El porter de l'Espanyol ja ha fallat en un xut de Nico González que se li ha escapat de les mans, però que ha pogut traure sobre la línia de gol. Uns minuts després, Álvaro Fernández no ha pogut atrapar una pilota bombada de Cömert perquè ha cregut que es dirigia fora.

També et pot interessar

stats