Francisco reviscola l'Elx (3-1)

L'equip franjaverd torna a guanyar huit jornades després i s'allunya de la zona de descens

Tete Morente celebra un dels gols
Tete Morente celebra un dels gols / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
04 de desembre 2021 - 18:04 Actualitzat: 05 de desembre 2021 - 18:36

L'Elx ha recuperat el somriure en la Lliga. L'equip franjaverd ha tornat a la senda del triomf dos mesos i huit jornades després en guanyar el Cadis, un rival directe per la permanència, per 3-1. Francisco, que va debutar a la banqueta en la Copa, encadena dues victòries seguides i, el més important, li ha canviat la cara a l'equip. Fidel, de penal, Tete Morente i Josan han sigut els autors dels gols.

L'efecte Francisco s'ha deixat notar des de l'inici, amb un Elx amb una actitud i ambició diferents, superior al rival i sobretot més contundents a les àrees. De fet, l'encert de cara a porteria ha sigut clau en el desenllaç del duel. En la primera part Fidel no ha perdonat des dels onze metre per a avançar els seus, mentre que Álex Fernández ha errat la pena màxima que hauria suposat l'empat.

En la represa, Tete Morente ha definit a la meravella per a marcar el que semblava el gol de la tranquil·litat, en aprofitar una gran assistència de Gumbau. Però ha tocat patir fins al final, ja que Álex Fernández, aquesta vegada sí, ha posat la por al cos dels il·licitans amb el 2-1 en el minut 90. Però els franjaverds no només no han patit, sinó que fins i tot han evitat mals majors amb el tercer i definitiu gol, obra de Josan.

L'equip franjaverd agafa aire en la lluita per la permanència i s'allunya a tres punts de la zona de descens, que marca precisament el Cadis. La setmana que ve l'efecte Francisco es posarà a prova el derbi contra el València al Mestalla.

També et pot interessar

stats