Maxi Gómez pesca a Balaídos (1-2)

El València aprofita les errades del Celta per a sumar la segona victòria en Lliga fora de casa

Els jugadors del València celebren el gol de l'empat
Els jugadors del València celebren el gol de l'empat / Salvador Sas (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
04 de desembre 2021 - 16:13 Actualitzat: 05 de desembre 2021 - 22:59

El València ha remuntat contra el Celta i tanca una setmana amb dues victòries lluny de Mestalla, i allarga la seua ratxa d'imbatibilitat a sis partits, cinc en Lliga i un en Copa. Hugo Duro, que s'ha retirat amb molèsties, i Maxi Gómez, que tornava a Balaídos, han fet els gols dels de Bordalás després d'errades defensives de l'equip local.

Els de Balaídos s'han avançat en el marcador en el minut 10 amb una genialitat de Iago Aspas, que s'ha lesionat en l'acció del gol. El davanter gallec és un dels futbolistes més en forma del Celta, ja que havia marcat quatre gols en les últimes quatre jornades. A més, li havia marcat set gols en tretze partits al València.

D'estar en bona forma també en sap Hugo Duro, que ha marcat l'empat per al València deu minuts més tard, després d'una errada del porter Dituro davant la pressió de Maxi Gómez en l'inici de la jugada. Duro havia marcat només un gol en Primera abans d'arribar a l'equip de Mestalla i, des d'aleshores, en la meitat de partits dels quals havia disputat, n'ha marcat cinc.

En la segona part ha arribat el segon gol de Maxi Gómez en aquesta lliga, que no marcava des del 12 de setembre, al Sadar, contra l'Osasuna. El davanter uruguaià, que ha convertit una gran passada de José Luis Gayà, no ha celebrat el gol davant l'afició de Balaídos pel seu passat en el club gallec. Precisament aquell partit va ser l'última i l'única victòria del València lluny de Mestalla en aquesta lliga.

També et pot interessar

stats