Juan Cala: "Si es demostra, deixe el futbol"

Declaracions de Juan Cala

La polèmica de l'incident entre el jugador del Cadis, Juan Cala, i el del València, Mouctar Diakhaby, continua viva. Després del comunicat del jugador del València en què assegurava que el sevillà li va dir "negre de merda", ara el mateix jugador del Cadis ha eixit per a desmentir aquestes paraules.

Cala ha explicat en roda de premsa el relat dels fets i ha reiterat que no li va dir eixes paraules, sinó que el "deixara en pau", mentre s'allunyava per a evitar que li tragueren la segona targeta groga i que fora expulsat.

El sevillà també ha assegurat que "deixarà el futbol" si ix un jugador del València a dir quin company del Cadis li va pregar a Diakhaby que el València tornara al camp si Cala li demanava discupes pel suposat insult.

A més, també ha explicat que denunciarà el fet que l'hagen acusat de fer aquestes declaracions. "Açò és un circ mediàtic, un linxament públic el que estic patint des de fa dos dies", ha concretat.

El València respon a Cala: "No et creiem"

Després de les declaracions del jugador del Cadis, el València CF ha emés un comunicat en què assegura que no creuen les paraules del jugador i que "lamenten profundament" que haja negat que proferira eixos insults a Diakhaby.

"Juan Cala ha perdut una gran oportunitat d'acceptar l'error i demanar disculpes a l'afectat", continua.

A més, el València ha aprofitat per a reiterar el seu suport al futbolista francés i que "no pararà de batallar per a millorar la normativa i la lluita contra el racisme en el futbol i en la societat".

També et pot interessar

stats