El Vila-real perdona a Cadis (0-0)

L'equip groguet ha empatat a zero en el Nuevo Mirandilla, on els groguets han sigut superiors, però ineficaços. 

Lo Celso es lamenta d'una ocasió perduda
Lo Celso es lamenta d'una ocasió perduda / Joaquin Corchero (Agència Efe)

El submarí ha mostrat el seu domini, sobretot durant el primer temps. Als tretze minuts de joc, Nico Jackson ja havia tingut dos clares ocasions que el porter local, Conan Ledesma, ha enviat a corner, i en el 34, Giovani Lo Celso ha tingut la més clara per a l'equip d'Emery, però l'argentí, sol davant Ledesma, ha enviat el baló al lateral de la xarxa. Deu minuts abans ha sigut Gero Rulli qui ha hagut d'intervindre amb una gran parada com a resposta a una cabotada de Rubén Sobrino.

En la represa, el Vila-real ha eixit amb la mateixa intenció de ser dominador en el joc i en el 56 Pedraza a punt ha estat d'avançar els groguets amb un xut que s'ha estavellat al pal. Les ocasions visitants han anat succeint-se, Jackson en el 63, Baena dos minuts després, però sempre s'han trobat amb l'encert del porter local, Ledesma, que ha acabat sent nomenat el millor jugador del partit. El Vila-real ha anat de més a menys i en el tram final el Cadis ha posat una marxa més amb els canvis. A nou minuts del final, Rulli ha evitat el gol del Choco Lozano, que havia entrat a falta de mitja hora.

Danjuma, ja en l'afegit, ha protagonitzat una jugada de perill quan se n'anava a soles i ha provocat la falta d'Iza, que li ha valgut la targeta roja. El llançament de Parejo s'ha estavellat contra la barrera i l'enfrontament ha acabat amb empat a zero. Els groguets han sumat el segon empat consecutiu i fa tres jornades que no guanyen. A més, al Vila-real se li continua resistint la victòria a Cadis, on ni l'equip, ni el tècnic Unai Emery han aconseguit guanyar en Primera. 

També et pot interessar

stats