El Vila-real assalta el Camp Nou i jugarà la Conference League

L'equip groguet ha fet els deures guanyant el Barça (0-2) per a assegurar un lloc a Europa

Els jugadors groguets celebren el segon gol
Els jugadors groguets celebren el segon gol / Quique García (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
22 de maig 2022 - 10:11 Actualitzat: 08 de juliol 2022 - 10:47

El Vila-real jugarà competició europea una temporada més. L'equip d'Unai Emery ha guanyat 0-2 al Camp Nou i s’ha assegurat el seté lloc, que dona accés a jugar la Conference League, independentment del resultat del Sánchez Pizjuán. Els groguets jugaran competició europea per setzena vegada en la història, després de quatre participacions en la Champions League i onze en l’Europa League. Aquesta vegada debutaran en la Conference League, la tercera competició continental, creada aquesta temporada.

El Barça ha començat millor el partit i ha dominat els primers quinze minuts de joc, amb aproximacions constants a la porteria defesa per Rulli. A poc a poc, els d'Emery s'ha anat trobant més còmodes i Pedraza, poc abans del descans, ha inaugurat el marcador. El lateral esquerre ha superat Ter Stegen després d'una gran combinació entre Parejo i Alcácer.

En la represa, els groguets han aprofitat una errada defensiva del Barça per a ampliar l'avantatge. Un mal refús d'Adama ha acabat als peus de Moi Gómez, que ha marcat el 0-2. Aquest gol ha fet mal als catalans, que s'han quedat tocats contra un Vila-real cada vegada més còmode. L'equip blaugrana ha mogut la banqueta per a buscar una reacció que no ha arribat, ja que Rulli ha tingut poca feina. Un gol anul·lat a De Jong per fora de joc ha sigut una de les poques aproximacions perilloses dels locals. 

El Vila-real no ha necessitat ni el favor del Sevilla, ni la participació de Gerard Moreno, que ha entrat en la convocatòria, tot i no estar al cent per cent. Tot i això, els andalusos han guanyat l'Athletic 1-0, fet que deixava marge d'errada als d'Emery, que haurien acabat setens, fins i tot perdent al Camp Nou. La temporada que ve no sonarà l'himne de la Champions a La Ceràmica, però com a mal menor, l'equip jugarà la tercera competició continental.

També et pot interessar

stats