El València Basket torna a la senda de la victòria en la Lliga Endesa (76-85)

Van Rossom, durant una acció ofensiva
Sam Van Rossom, durant una acció ofensiva / Efe

Els jugadors del València Basket no han pogut veure ni celebrar el primer títol de la secció femenina del club perquè, incomprensiblement, quasi a la mateixa hora, jugaven un partit de la fase regular de la Lliga Endesa contra Casademont Saragossa, en què han trencat una ratxa de quatre derrotes seguides.

Després d'un primer quart igualat, que ha acabat amb empat a 21, els de Jaume Ponsarnau han sigut superiors en el segon, el qual s'han endut 17-24. En el tercer període han mantingut aquest avantatge de 7 punts, 57-64, i en l'últim han augmentat aquesta diferència a 9 en el definitiu 76-85.

Klemen Prepelic i Derrick Williams, amb 18 i 17 punts respectivament, han sigut els màxims anotadors mentre que Nikola Kalinic ha sigut el jugador taronja més valorat, amb 17 punts, els mateixos que Brussino i només superat per l'extaronja Hlinason, amb 18 de valoració. 

El València Basket manté la sisena posició en la classificació a falta que el Joventut de Badalona, seté amb una victòria menys, jugue un partit que té pendent. Quan queden set jornades perquè acabe la fase regular de la Lliga, els taronja s'enfrontarien en els quarts de final dels play-offs al Tenerife, mentre que, si són setens, s'enfrontarien al Barça.

També et pot interessar

stats