El València Basket no remata la faena (70-68)

Partit incòmode per a les taronja que han anat quasi tot el partit per darrere. Ángela Salvadores, amb quinze punts, la màxima anotadora taronja

Ángela Salvadores, amb 15 punts ha sigut la màxima anotadora del València Basket contra el Bourges
Ángela Salvadores, amb 15 punts ha sigut la màxima anotadora del València Basket contra el Bourges

El València Basket s'ha quedat a les portes de poder certificar la classificació per a quarts de final de l'Eurolliga. A la pista del Bourges ha perdut la primera oportunitat de resoldre esta fase de la lliga regular, però la derrota fa que la classificació s'ajorne fins al partit de dimecres que ve a la Fonteta contra el Polkowice. El rebot ofensiu, favorable a les franceses, i l'aportació d'Yvonne Anderson, una jugadora diferencial, han sigut claus contra l'equip de Rubén Burgos, en què el més destacat és la capacitat que ha tingut d'agafar-se a un partit en el qual no s'ha sentit còmode (ni encertat) en cap moment. 

En els dos primers quarts, al València Basket li ha costat tindre el control del partit i del marcador. En el primer quart (15-11), les franceses han tingut el control del rebot i del marcador. A les xiques de Rubén Burgos els costava imposar la defensa i han tingut també problemes en l'atac. A més, el Bourges ha dominat el rebot en els dos primers quarts, gràcies a la participació de Kayla Alexander, Yvonne Anderson i Anete Steirberga, entre les tres amb setze rebots. Al final del segon quart, el Bourges ha mantingut la distància en el marcador (39-35).

Després de passar pels vestidors, el València Basket ha millorat, però esta vegada no ha sigut prou per a capgirar el partit per al seu costat. Els problemes en el rebot, sobretot en l'ofensiu (dotze de les franceses per només tres de les taronja) ha sigut clau, com també l'actuació d'Yvonne Anderson (19 punts) i Kayla Alexander (18 punts). Pel València Basket, Ángela Salvadores (15 punts), i la direcció i anotació de Cristina Ouviña (13 punts i 5 assistències), les més destacades. Les taronja han arribat vives al final, però el Bourges ha tingut més encert i s'ha emportat el partit (70-68).

També et pot interessar

stats