Peñarroya: "S'ha de replantejar el calendari"

L'entrenador taronja torna a carregar contra les finestres FIBA abans del partit contra el Fuenlabrada, en què Mike Tobey podria tindre uns minuts després de superar la lesió

Peñarroya, en un partit a la Fonteta
Peñarroya, en un partit a la Fonteta / València Basket

L'entrenador del València Basket, Joan Peñarroya, ha qualificat l'aturada per les finestres FIBA de “desastre i animalada” i ha assegurat que tots els estaments del bàsquet s'han de replantejar el calendari perquè suposa “matar els clubs”.

Peñarroya ha lamentat que el Fuenlabrada haja estat dues setmanes al complet, mentre que ell no ha pogut entrenar-se amb l'equip durant onze dies, per tindre set jugadors convocats i quatre lesionats.

Tobey podria reaparéixer

La bona notícia per al tècnic taronja és que Mike Tobey ha viatjat amb l'equip per primera vegada en dos mesos i mig. El pivot no ho feia des del 24 de setembre, quan l'equip va jugar a Manresa. Tot i això, la participació de Tobey en el partit contra el Fuenlabrada encara és una incògnita.

Peñarroya veu “sorprenentment bé” el pivot, que només va jugar la semifinal de la Supercopa i el primer partit de la Lliga, després d'haver-se operat fa a penes tres setmanes d'una lesió al pubis. A més, espera que el base macedoni Nenad Dimitrijevic comence a incorporar-se als entrenaments al final de la setmana que ve.

L'entrenador català ha advertit que, a pesar de les dues últimes victòries, l'equip es va veure obligat a remuntar després de completar unes primeres parts molt deficients. Peñarroya no es refia dels madrilenys, encara que ocupen un lloc molt baix en la classificació.

També et pot interessar

stats