Marius Grigonis, fitxatge de consens per al nou València Basket de Pedro Martínez

El lituà seria la pedra angular sobre la qual s'iniciaria el renovat projecte esportiu del tècnic català

Marius Grigonis amb la samarreta de la selecció de Lituània
Marius Grigonis amb la samarreta de la selecció de Lituània / Fiba

El jugador lituà del CSKA de Moscou, Marius Grigonis, ho té tot avançat per a ser el nou fitxatge de l'era Pedro Martínez en el València Basket. Una vegada fructifiquen les negociacions perquè el tècnic català ocupe la banqueta taronja, Grigonis seria la pedra angular sobre la qual s'iniciaria el nou projecte esportiu per a la temporada 2022-2023.

El València Basket ja va intentar el fitxatge del jugador aquesta temporada després de la lesió de Prepelic, no obstant això, no van arribar a un acord i el club taronja es va decantar per Hanlan.

Grigonis, de 28 anys, és un escorta d'1,98 metres d'altura que també pot actuar com a aler. El lituà és un jugador contrastat que arriba del CSKA de Moscou on ha jugat Eurolliga i on va arribar el 2021 després de fer grans temporades al Zalgiris Kaunas del seu país natal. A més, també compta amb l'avantatge que ha jugat en la lliga ACB, ja que va estar en els inicis de la seua carrera, dues temporades en el Bàsquet Manresa i una a l'Iberostar Tenerife.

També et pot interessar

stats