López-Arostegui: "Em van oferir un projecte ambiciós i per això vaig elegir València"

El club taronja ha presentat l'aler que debutarà aquest cap de setmana contra el Reial Madrid

Xabier López-Arostegui en la seua presentació amb el València Basket
Xabier López-Arostegui en la seua presentació amb el València Basket

El nou fitxatge del València Basket, Xabier López-Arostegui està preparat per a debutar. L'aler, que es va lesionar en els Jocs Olímpics de Tòquio i que estava de baixa des d'aleshores, s'ha recuperat abans d'hora i espera poder gaudir de minuts en el pròxim partit de l'equip aquest cap de setmana contra el Reial Madrid.

Per això, ara el València Basket i el jugador han fet la presentació oficial. En aquesta, Arostegui ha assegurat que és veritat que va tindre altres ofertes, però que el València Basket li va oferir "un projecte ambiciós", on s'aposta per producte nacional, i per això ell el va considerar un bon lloc per a vindre.

Arostegui espera tornar a estar al mateix nivell que la temporada passada, on va ser nomenat millor jugador en la seua posició, una situació que no només seria bona per a ell, sinó per al València Basket.

La lesió l'ha mantingut diversos mesos fora dels terrenys de joc, però el jugador ha agraït la tasca dels serveis mèdics del club, perquè han aconseguit acurtar els terminis per a poder estar ja disponible per a l'entrenador. A més, serà contra un equip com el Madrid i en la Fonteta, que estrena nou aforament, per la qual cosa Arostegui està molt "il·lusionat".

També et pot interessar

stats