L'HLA Alacant es venja de la Copa Princesa i guanya el Breogán a Lugo (82-85)

L'equip de Pedro Rivero ha vençut a casa del líder i es consolida en els llocs que donen accés al play-off per l'ascens a l'ACB.

Urtasun i Zohore, en una acció defensiva de l'HLA Alacant
Urtasun i Zohore, en una acció defensiva de l'HLA Alacant / Twitter: @CBBreogan

L'HLA Alacant ha aconseguit una meritòria victòria a casa del líder, el Breogán de Lugo, que li permet consolidar-se en els llocs que donen accés al play-off per l'ascens a l'ACB (82-85). D'aquesta manera, l'equip de Pedro Rivero s'han venjat de la Copa Princesa, en què els gallecs els van privar del triomf després d'una pròrroga.

Els alacantins s'han refet de la mala ratxa en el millor moment de la temporada. Després de perdre set partits en huit jornades, l'equip de Pedro Rivero suma tres victòries seguides que deixen intactes les aspiracions de pujar a la màxima categoria del bàsquet estatal. En un partit molt seriós, el Lucentum ha anat quasi sempre per davant en el marcador i li ha infligit al Breogán la segona derrota a casa en tota la temporada.

Derrota del TAU Castelló a Oviedo

El TAU Castelló no ha pogut completar el ple de victòries valencianes i ha perdut a Oviedo (91-77), en un partit en què als jugadors de Toni Ten no els ha eixit res. Els castellonencs no han sabut sobreposar-se a un mal inici, i tot i que no s'han donat per vençuts, han acabat caient contra un equip molt més encertat. No obstant això, el TAU es manté en segona posició, a només un triomf del Breogán.

També et pot interessar

stats