Gasol s'estrena amb el Barça amb 9 punts i 4 rebots en 13 minuts

L'equip blaugrana serà el rival del València Basket en els quarts de final de l'Eurolliga si el Panathinaikos guanya el Zenit dilluns.

Pau Gasol tracta de desfer-se de la defensa de Lucic
Pau Gasol tracta de desfer-se de la defensa de Lucic / Enric Fontcuberta (Efe)

Vora vint anys després, Pau Gasol ha tornat a vestir la camiseta del Barça. El pivot català ha estrenat la seua segona etapa com a blaugrana amb 9 punts, 4 rebots i una assistència en 13 minuts de joc en l'últim partit de la fase regular de l'Eurolliga de l'equip de Sarunas Jasikevicius.

El Barça, que ja tenia assegurada la primera posició en la fase regular, ha perdut 72-82 en un duel intranscendent contra el Bayern de Munic. Amb aquest resultat han quedat definits tres dels quatre enfrontaments de quarts de final, amb quatre places per a la final four en joc: CSKA de Moscou-Fenerbahçe, Efes-Reial Madrid i Armani Milà-Bayern de Munic.

Només queda per definir el rival dels catalans, que podria ser el València Basket. L'equip taronja està en mans del Panathinaikos: si els grecs guanyen dilluns el Zenit de Sant Petersburg, seran ells els que s'enfrontaran al Barça. En cas contrari, serà l'equip rus el que jugue contra els blaugrana.

També et pot interessar

stats