Errades infantils condemnen el València a El Sadar (3-1)

Els jugadors del València es lamenten del primer gol de l'Osasuna
Els jugadors del València es lamenten del primer gol de l'Osasuna / Efe

Nova derrota del València fora de casa i ja són més de cent dies sense guanyar lluny de Mestalla, en concret des del mes de novembre de l'any passat. Hui ha perdut a El Sadar contra l'Osasuna, que ha aprofitat les enèsimes errades individuals dels jugadors de Javi Gracia.

Un mal control de Yunus Musah després d'una treta de porteria i un desajust defensiu de Mouctar Diakhaby quan Jonathan Calleri assistia Javi Martínez ha propiciat el primer gol dels de Jagoba Arrosate.

A la mitja hora de joc ha aparegut el motor del València, almenys en els últims partits. Gonçalo Guedes, que havia enviat un baló al pal minuts abans, ha servit en safata una pilota dins de l'àrea que Kevin Gameiro ha empalmat al fons de la porteria.

Però només dos minuts més tard tornava a avançar-se l'Osasuna. En aquesta ocasió qui errava era sorprenentment Jose Luis Gayà en cedir-li un baló a Javi Martínez, que li ha tornat el regal del primer gol a Calleri perquè l'argentí marcara a plaer davant Jaume Domènech.

Als pocs minuts de la represa ha pogut empatar el València amb una nova jugada individual de Guedes, però Sergio Herrera ha detingut el seu xut i el rebuig, capturat per Gameiro, ha acabat a la fusta.

La defensa valencianista ha tornat a fer aigües quan Guillem Molina, titular per la lesió de Thierry Correia, ha tret les mans dins de l'àrea en una disputa aèria. El gat d'Almenara li ha parat el penal a Roberto Torres però en la següent jugada, després d'una treta d'un còrner, l'àrbitre ha tornat a assenyar pena màxima per mans, en aquesta ocasió de Diakhaby. Torres, tot i la intimidació de Jaume, no ha tornat a fallar.

Els últims minuts del partit, amb el resultat ja definit, els jugadors amb menys minuts han tractat de agradar el seu entrenador i demostrar la seua vàlua. És el cas de Kang-in, Patrick Cutrone i Cristian Oliva, que fins i tot amb baixes, queden relegats a la banqueta.

També et pot interessar

stats