Naixements en temps de Covid-19 amb mascaretes i distància social

Un comerç de València recrea un pessebre nadalenc on els personatges guarden les mesures sanitàries per a protegir-se del virus.

VÍDEO | Naixements en temps de Covid-19 amb mascaretes i distància social

El Nadal d'enguany estarà absolutament marcat per la pandèmia de Covid-19 i les mesures sanitàries per a previndre el virus. Un establiment comercial de València ha volgut reflectir la realitat de 2020 en el tradicional pessebre nadalenc, i ha instal·lat un naixement en què el coronavirus és un element més.

En aquesta recreació, la Mare de Déu i Sant Josep vetlen l'infant Jesús amb mascaretes i darrere d'una mampara. Els pastorets fan cua mentre guarden la distància social i esperen l'arribada dels Reis Mags amb els seus camells, que també han de mantindre la separació. Fins i tot hi ha un hospital de campanya per a realitzar PCR.

Aquest innovador portal de Betlem forma part de l'aparador d'una tapisseria ubicada al barri de Torrefiel de València. Una espectadora ha enviat les imatges a la redacció d’Informatius d’À Punt a través del correu electrònic tincunanoticia@apunt.es i el número de whatsapp 699 461 999. És una nova eina de comunicació que des del mitjà públic s’ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats