Image
Ana Julia Quezada amb el pare de Gabriel durant la recerca del xiquet / EFE

Ana Julia Quezada confessa la mort de Gabriel Cruz

  • La seua advocada diu que Quezada està "col·laborant" en la investigació


Ana Julia Quezada, detinguda com a presumpta autora de la mort de Gabriel Cruz, ha confessat que va matar el xiquet d'un colp amb la part roma d'una destral, segons fonts de la investigació. La confessió s'ha produït a la Comandància de la Guàrdia Civil d'Almeria on Quezada ha declarat durant aproximadament dues hores davant els agents que duen la investigació.

Segons les mateixes fonts, ha sigut en aquest moment quan la detinguda ha reconegut que durant una discussió amb el xiquet el passat 27 de febrer li va pegar un colp molt fort amb la part roma d'una destral. 

La detinguda està col·laborant, segons la seua advocada

En acabar la declaració de la detinguda la seua advocada, Beatriz Gámez ha assegurat que la seua defensada estava "col·laborant" amb els agents i que havia respost a totes les seues preguntes. La lletrada ha insistit que ahir no es va produir cap declaració, només dos escorcolls, i ha afegit que dimecres Quezada passarà a disposició judicial.

Ana Julia Quezada, la parella del pare de Gabriel Cruz, va ser detinguda per la seua presumpta implicació en la mort del xiquet el diumenge 11 de març quan traslladava el cos del menut en el maleter d'un cotxe.

Els principals focus de la investigació se centren ara en com va morir el menor, si l'única detinguda va actuar sola i on va amagar el cadàver.