L'SAMC i la CVMC promouen un certamen per a visibilitzar la creativitat de les dones

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació promou, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, un certamen de peces audiovisuals destinat a fer visible l’acció creativa de les dones valencianes. L’objectiu de la convocatòria respon a la voluntat de reconéixer la dona com a subjecte de creació artística, intel·lectual i cultural en un sentit ampli, així com a la necessitat de pluralitzar les representacions audiovisuals sobre les dones valencianes. Al mateix temps, la CVMC, a través d’À Punt Mèdia, es proposa incorporar a l’espai públic de comunicació valencià la diversitat de mirades i veus de la societat valenciana a partir d’un certamen de registre obert i no exclusivament professional.

El certamen té el lema “La dona mira. Mira la dona” i està obert a qualsevol tipus de treball audiovisual: arts plàstiques, arts dramàtiques, literatura, música, creació audiovisual i també gastronomia, educació, ecologia, innovació en qualsevol àmbit, etc. Les peces tindran una duració mínima de 30 segons i màxima de 3 minuts, crèdits inclosos, i podran abastar qualsevol gènere, forma d’expressió i recurs artístic i creatiu de l’àmbit audiovisual. A més a més, es podran fer amb qualsevol dispositiu de gravació (càmera de telèfon mòbil, càmera fotogràfica digital, tauleta digital, videocàmera...). El lliurament del projecte podrà realitzar-se fins al 31 de maig a les 22.00 hores. El web de la CVMC donarà demà els detalls del certamen.

D’altra banda, el Consell Rector ha aprovat la contractació del subministrament en règim de lloguer d’unitats mòbils i enllaços de satèl·lit per a cobrir les retransmissions d’À Punt Mèdia. El contracte es pot consultar al web de la CVMC.